_MG_5323.jpg

SJÄLVKLART SKA ÄVEN EN PIZZA KUNNA ÄTAS I EN OMBONAD OCH TREVLIG MILJÖ!

_MG_5478 (1).jpg

OLIKA RUM, SAMMA VIBE

Vi vill tillföra något nytt till det som anses vara "klassisk pizza". Vi vill servera fina pizzor i en minst lika fin miljö där man som gäst vill sitta länge, bekvämt och på en plats som passar ändamålet. 

Därför har vi olika utrymmen och rum som passar olika dagar, tillställningar och humör. Dessa olika rum kan du välja mellan i samband med att du bokar bord hos oss, eller bara när du "droppar in". 

_MG_5278.jpg
_MG_5294.jpg

LOUNGE & BAR

Vår Lounge & Bar möts man av direkt när man kliver in hos oss. Det är här det är mest puls, med baren i centrum. Utrymmet innehåller både matsalsplatser och mer specifika loungeplatser där det kanske passar allra bäst att ta sig ett glas innan man sätter sig till bords och avnjuter en pizza. Det är ett ljust utrymme med stora fönster där dagsljuset flödar.

 

Utrymmet har bland annat bord som vi på Deg internt brukar kalla "VIP:en" och "Köksön".

GULA RUMMET

Lite längre in i restaurangen ligger "Gula rummet". Här är det mer matsaligt med eleganta och varma färger. Det är mörkare och mysigare. Ljudnivån är lägre och atmosfären upplevs lugnare än ute i loungen.

 

Ytterligare ett steg in från "Gula Rummet" finns det rum vi kallar för "Bodegar'n". Det är ett mindre och intimare rum som passar ett större sällskap som vill sitta lite mer för sig själva. Rummet går bra att boka som en upplevelse via boka bord-knappen.

_MG_5320.jpg